Protergia
Charge Home

Με το πρόγραμμα Protergia Charge Home μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία των σταθμών φόρτισης στην κατοικία σας.

Οδηγούμε στο μέλλον! Με πλήρη υποστήριξη σε κάθε στάδιο και με απόλυτη ηρεμία για κάθε νέο κάτοχο ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Στην Protergia παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και κάνουμε την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε όλους. Τώρα, όλοι οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων οχημάτων, μέσω της νέας υπηρεσίας Protergia Charge Home Complete, μπορούν να επωφεληθούν με την ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης στην κατοικία τους.

Το Protergia Charge Home Complete παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού και λογισμικού διαχείρισης στον οδηγό κάθε ηλεκτροκίνητου οχήματος που επιθυμεί να επαναφορτίζει το αυτοκίνητό του στο σπίτι, καλύπτοντας όλα τα βήματα ομαλής ένταξής του στην νέα αγορά μετακινήσεων.

Το Protergia Charge Home Complete περιλαμβάνει:

  • Το Protergia Charge Home Energy MVP
  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξοπλισμού και εγκατάστασης

Protergia
Charge Home Energy MVP

Το Protergia Charge Home Energy MVP είναι ένα προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ειδικά σχεδιασμένο για κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων
με ανταγωνιστικές χρεώσεις κάθε μήνα

και πολλαπλά προνόμια:

100% Πράσινη Ενέργεια

Εγγύηση ότι η Ηλεκτρική Ενέργεια που καταναλώνεται για τη φόρτιση του Ηλεκτροκίνητου Οχήματος προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Protergia Home Insurance

Δωρεάν κάλυψη στο περιεχόμενο του σπιτιού σας, έως 5.000€ / έτος!

Protergia Net Metering

5 % έκπτωση στο κόστος της εγκατάστασης συστήματος Φ/Β στη στέγη!

Protergia
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

εξοπλισμού και εγκατάστασης

Προμήθεια φορτιστών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας σε προνομιακές τιμές.
Αυτοψία, εγκατάσταση και σύνδεση του σταθμού φόρτισης με:
• Προέλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
• Τοποθέτηση του σταθμού φόρτισης στο σημείο που έχει καθοριστεί και σύνδεση του με την παροχή ηλεκτροδότησης
• Ρύθμιση και παραμετροποίηση του σταθμού φόρτισης για σύνδεση με τοπικό δίκτυο
• Δοκιμαστική εκκίνηση και έλεγχο λειτουργίας του σταθμού φόρτισης
• Εγγύηση καλής εγκατάστασης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή

Η Protergia, μέσα από ευρεία γκάμα προϊόντων, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιώτη να επιλέξει τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης με το «κλειδί στο χέρι» δείχνοντας το μέλλον προς το δρόμο της ενέργειας.

Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Commander 2

Wallbox Copper SB

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών ΕγκατάστασηςΤιμή αγοράς από ProtergiaΤιμή αγοράς από Protergia συνδυαστικά με προϊόν ρεύματος Charge Home Energy MVP

Easy Installation Package

Περιλαμβάνει: Αυτοψία, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία
Εντός Αττικής300 € 275 €
Εκτός Αττικής από390 € 345 €
Ισχύς ΕξόδουΤιμή αγοράς από ProtergiaΤιμή αγοράς από Protergia συνδυαστικά με προϊόν ρεύματος Charge Home Energy MVPΤελική τιμή με επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
Τύπος καλωδίου: TYPE 1 ή TYPE 2 Ισχύς εξόδου: 7.4 kW901€805€305€
Τύπος καλωδίου: TYPE 2 Ισχύς εξόδου: 11 kW934€ 848€ 348€
Τύπος καλωδίου: TYPE 2 Ισχύς εξόδου: 22 kW944€859€ 359€
Ισχύς ΕξόδουΤιμή αγοράς από ProtergiaΤιμή αγοράς από Protergia συνδυαστικά με προϊόν ρεύματος Charge Home Energy MVPΤελική τιμή με επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
Τύπος καλωδίου: TYPE 1 ή TYPE 2 Ισχύς εξόδου: 7.4, 11 και 22 kW1395€ 1277€777€
Ισχύς ΕξόδουΤιμή αγοράς από ProtergiaΤιμή αγοράς από Protergia συνδυαστικά με προϊόν ρεύματος Charge Home Energy MVPΤελική τιμή με επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
TYPE 2 Ισχύς εξόδου: 7.4, 11 και 22 kW1030€923€423€

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Wallbox Quasar-DC-charger

Vehicle to Home

Στην Protergia παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και επιδιώκουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε όλες τις τεχνολογίες γύρω από την ηλεκτροκίνηση. Για το λόγο αυτό είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε για πρώτη φορά τη λύση Vehicle to Home (V2H).

Τι είναι όμως η καινοτόμος λύση V2H; Είναι η λύση που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην πράσινη ενεργειακή μετάβαση! Η εφαρμογή της συγκεκριμένης λύσης προϋποθέτει την εγκατάσταση ενός συγκεκριμένου μοντέλου φορτιστή, του Quasar της εταιρείας Wallbox ισχύος 7,4 kW σε κατάσταση φόρτισης και 7,2 kW σε κατάσταση εκφόρτισης, ενός MID «έξυπνου μετρητή ενέργειας» που επικοινωνεί μέσω πρωτοκόλλου Modbus RTU με το φορτιστή. Όταν ο ιδιοκτήτης της οικίας θέλει να χρησιμοποιήσει ενέργεια από την μπαταρία του ηλεκτρικού οχήματος, ενεργοποιεί τη διαδικασία εκφόρτισης μέσω της εφαρμογής της Wallbox. Η μπαταρία του οχήματος είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες της μέσης ελληνικής οικείας για 4 ημέρες. Χρήση της μπαταρίας του οχήματος κατά τη διάρκεια της ημέρας που ζήτηση στο δίκτυο είναι υψηλή μπορεί να αποφορτίσει σημαντικά το κεντρικό δίκτυο (grid) και να αποτρέψει την καύση ορυκτών καυσίμων για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας.

Η λύση V2H μπορεί να συνδυαστεί πολύ αποτελεσματικά με το PROTERGIA SUNSAVE για πράσινη φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος από τα φωτοβολταϊκά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στους ελληνικούς δρόμους περίπου 10.000 ηλεκτρικά οχήματα τα οποία σε ώρες αιχμής μέσω της λύσης V2H θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κινητές μπαταρίες για την αποφόρτιση του δικτύου.

Πρόσθετες δυνατότητες προϊόντων Wallbox

Mobile Connectivity

για ενημερωμένα και συγχρονισμένα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης φόρτισης MyWallbox

Charging Scheduling

για απομακρυσμένο προγραμματισμό εκκίνησης και διακοπής της φόρτισης οποιαδήποτε στιγμή με εκμετάλλευση και του νυχτερινού τιμολογίου.

Power Boost

για αυτόματη προσαρμογή της ισχύος και καλύτερη εμπειρία φόρτισης με αποφυγή πρόσθετου κόστους επαύξησης ισχύος.

DC Leakage Detection

με ειδοποίηση σε περίπτωση ανίχνευσης διαρροής στο ρεύμα για ασφαλέστερη χρήση.